Майкъл Бубле- канадският певец, текстописец, композитор, актьор и продуцент, пристига за първи път в България. В своята зашеметяваща музикална кариера, той има реализирани пет изключително успешни световни турнета, носител е на четири награди Grammy и има над 60 милиона продадени албума по целия свят. През август тази година той се завърна на сцената, след дълго отсъствие, с концерти в Дъблин, Лондон и Сидни, където изпълни най-големите си хитове пред повече от 150 000 души!


Предстоящото световното турне на музиканта ще започне със серия от 27 концерта в Америка, които стартират във Флорида на 13 февруари 2019. Новият осми студиен албум на забележителния изпълнител е в продажба от 16 ноември 2018!

Многобройните български почитатели на Бубле ще имат уникалната възможност да се насладят на феноменалните му изпълнения за пръв път на живо в София на 14 септември 2019! Концертът на ще бъде изцяло със седящи места, като капацитетът на Арена Армеец ще бъде лимитиран до 10 000 души. Билетите ще се продават от 23 ноември.