След 23 години заедно и „раздяла по взаимно съгласие“ през май 2019 г., най-успешната българска рап група „Ъпсурт“ от трио се превърна в дуо, а един от двигателите й – Красимир Геров-Буч запя сингъл. Той пусна първи сингъл от предстоящия си солов албум „С.Т.И.Л. Buch“ (тава, по която каза, че работи още миналото лято). Песента се казва „Гръбнака на медузата“ и дори не се опитва да крие адресата си – Ицо Хазарта. Потен театрал“, „страшно келеме“, „шушумига“, „п*тьо“, „позьор“, „жалък палячо“-богат речник от обидни квалификации демонстрира рапъра срещу бившия си колега и приятел Христо Петров.

Това предизвика и много противоречиви реакции във феновете на рапа, част от които твърдо застанаха зад Буч, други откровено го оплюха в социалните мрежи, а трети се разочароваха от ситуацията. Всеобщото мнение обаче е, че Буч е прекалил сериозно с обидите, пък и съвсем не му прави чест да „плюе там, където си е вадил хляба до вчера.

„Разделихме се, защото на мен не ми харесваше толкова посоката, в която вървят нещата. Започна да се говори за групата като за бизнес. Не е лошо да има бизнес, но не на всяка цена“, каза преди няколко месеца самият Красимир Геров. За разлика от него, Хазарта така и не пожела да коментира разделянето на „Ъпсурт“ както и причините за него.

източник: Монитор