„Господари на ефира” спира, поне временно заради липса на договор с Нова телевизия. През януари екипът е в неплатен отпуск, а преговорите с медията продуцентът Джуди Халваджиян ще поднови към 15 януари. Той е готов да работи и с другите телевизии, ако от Нова все пак решат да свалят завинаги предаването, но според източници на woman.bg завръщане в Би Ти Ви е абсолютно изключено. Братята Халваджиян преди години развалиха отношенията си с първата частна телевизия у нас и спряха излъчването на Господарите и сериала „Седем часа разлика” в Би Ти Ви, след което Зуекът и Рачков акостираха в Нова телевизия.

Продуцентът преговарял с Нова телевизия през последните месеци, но до подписването на договор така и не се стигнало. Джуди Халваджиян обяви спирането в новогодишното предаване на Господарите, което по традиция се излъчва на 31 декември вечерта. Думите му накараха водещата Мария Игнатова да се разплаче. Засега сайтът на предаването продължава работа, а продуцентите загатват, че имат и няколко нови проекта, по които активно работят.

Първото излъчване на „Господари на ефира” бе през 2003 година по несъществуващата днес телевизия „7 дни”. Предаването е вървяло по всички национални канали с изключение на БНТ.
Какво ще бъде бъдещето на „Като две капки вода” в Нова, което прави Маги Халваджиян също не е много ясно.