Излезе първият трейлър на новия филм на режисьора и актьор Ники Илиев - „Нокаут или всичко, което тя написа".

В типичният си стил Ники е събрал цяла плеяда звезди, за да пресъздаде една красива и смешна история за невъзможната любов, сблъсъка на културите и толерантността към различните. В главната роля е звездата от поредицата „От местопрестъплението“ Гари Дърден.

Партнират му родните актьори Орлин Павлов, Саня Борисова, Диана Любенова, Башар Рахал, Георги Стайков и много други, които водят българския зрител към приключение от двете страни на Океана.

Главно действащо лице и във филма, и в трейлъра е Арън (Гари Дърден), бивш ММА шампион, който напуска ринга след сериозна психическа травма. Той се обръща към музиката като нова професия, а на едно участие в клуб в Ню Йорк среща чудатата Жана (Саня Борисова-Илиева), емигрантка от България.

Докато Арън смята, че тя е толкова луда, колкото него, Жана не е на същото мнение... Но брат й (Орлин Павлов), нереализиран боец, работещ като преводач на концерти на езика на глухонемите, решава да убеди сестра си, че е добре да започне да излиза с Арън с цел да го върне обратно на ринга.