Обсебената от идеята да стане журналист Нора Шопова стяга сватба с милионер. Наскоро назначената в БНТ манекенка се сгоди преди дни за един от най-успешните адвокати у нас – Траян Косев. Според слуховете, на неговите доходи могат да завидят много борсови спекуланти от „Уолстрийт”. Самата Нора се похвали с радостната вест, че мъжът, с когото живее под един покрив, най-после е решил да я направи почтена жена. Той поднесъл годежен пръстен като подарък за рождения ѝ ден.

Бижуто е изключително елегантно, с един-единствен диамант, който на пръв поглед изглежда около половин карат. Проверка на „Уикенд” показа, че цената на подобен пръстен е нищо за приходите на човек с кариера като на младия адвокат Косев – около 5000 лева. Но както се вижда от снимката, именно това бижу е идеално за нежната ръка на бъдещата госпожа. Всеки по-голям камък или по-натруфен дизайн би стоял гротескно върху пръстите на слабичката Нора и е похвално, че любимият ѝ е показал вкус в избора, вместо да демонстрира платежоспособност.

Бъдещата булка не разкрива къде е било направено романтичното предложение. От снимките, които е показала, обаче става ясно, че е било на яхта. Траян е бил официално облечен в черен костюм, бяла риза и папийонка, докато годеницата е носела маратонки, доказвайки, че каквото и да облече или обуе, изглежда идеално.

Самата манекенка споделя, че благодарение на годежа е разбрала какво означава истинско щастие. И как не, след като ѝ предстои да се омъжи за един от най-богатите млади мъже в страната, който на всичкото отгоре изглежда добре и е изключително интелигентен?

Траян Косев се отличава с острия си ум още като студент в специалност „Право” на Университета за национално и световно стопанство в София. Преподавател от висшето училище му предлага да влезе в отбор по инвестиционно право, с който момчето се явява на международна олимпиада и взима награда, изпреварвайки дори представителите на Харвард. Това става преди 6 години.

Днес Траян може да се похвали, че е съосновател на една от водещите консултантски компании у нас. С Нора са двойка от години. Запознават се още като студенти – манекенката също има диплома по право от УНСС, само че предпочита да работи на места, където красотата ѝ може да бъде забелязана.


Именно затова преди време решава да се насочи от модния подиум към телевизията вместо към адвокатската кантора. Първо става синоптичка в Нова тв, а след това е назначена като журналист в БНТ. Говори се, че междувременно е опитала да работи и като адвокат в кантората на мъжа си, но бързо се отказала.


Затова пък с готовност е приела да стане негова законна половинка, след като от години живее в дома му. Според слуховете, влюбените няма да бързат със сватбата. Искало им се тържеството да е възможно най-скоро, но плановете им се осуетяват заради проблемите около Ковид-19. Тъй като мечтаела за голямо парти с много гости, Нора била готова да изчака, колкото е необходимо.