Бащата алкохолик на годеницата на Слави Трифонов – Мартина Огнянова – плаши бъдещия си зет с компромати и крънка пари за пиене.

Балерината от балет ''Магаданс'' лично разкри проблема с алкохолизиралия се неин родител. Тя заяви, че двамата не са си виждали очите от една петилетка насам. Майката на госпожицата пък отсвирила пропилия се свой съпруг и сега те живеели разделени, пише kliuki.bg.

Неудачникът обаче се бил сдобил с друга спътница в живота. Това в добавка с нуждата от огромни количества алкохол накарало стареца на Мартина да търси алтернативни методи за набавяне на пари. И така се стигнало до идеята да изнудва кандидата за ръката на щерката Мартина – Слави Трифонов.

Човекът започнал да заплашва Дългия, че ще наговори куп пикантни лъжи пред медиите за него и дъщеря му, пък тогава който иска да отрича. Слави, който е известен с алергията си към интриги и сплетни по свой адрес, предпочитал да си купи своето и на годеницата си спокойствие. Затова цакал откупа и се надявал от душа и сърце алкохолът, който изнудвачът си купувал с негови пари, да изиграе лоша шега на родителя на танцьорката Мартина.