Време ли ви е за нов телефон, фотоапарат и музикален плеър? Защо да не получите всичко това в едно?

Страхотният смартфон HTC One X ви предлага точно това + още много полезни екстри!

Визията на апарата е стилна и изискана, гърбът е матов, а 4.7-инчовия дисплей е с Gorilla Glass покритие, което е леко изкривено от двете страни, създавайки 3D ефект. Може да се каже, че дисплеят на смартфона е сред най-добрите на пазара! Второто поколение на Super LCD предлага отлично предаване на цветовете, контрастна картина и голям ъгъл на видимост. Цветовете наистина са живи и реалистични, а HD резолюцията не позволява да различите отделните пиксели и дава изключителна детайлност.

Освен че изглежда страхотно, HTC One X е и много функционален. Впечатляваща е бързината на телефона - със своя четириядрен процесор с чипсет Nvidia Tegra 3, 1 GB системна памет и 12-ядрен графичен чип Nvidia GeForce, апаратът може да се конкурира по спецификации с лаптоп!

Камерата пък е изумителна! 8 мегапикселова, с автоматичен фокус, смарт LED светкавица, BSI сензор, а лещите са 28мм. Предната камера е 1,3 мегапикселова. Новият чип на HTC ImageSense пък ви позволява да правите снимки, докато правите и HD видео! Има и видео стабилизация, както и специална функция, която ви позволява чрез докосване с пръст по екрана, да фокусирате на точно определено място.

HTC One X разполага и с Bluetooth 4.0, който поддържа aptX – аудио компресия, запазваща качеството на музиката при стриймването ѝ към други устройства. Т.е. ако слушате МР3-ки на безжичните си слушалки, качеството ще остане на същото ниво. В телефона има вграден и втори микрофон, който служи за изолиране на външни шумове. Предлага се и възможността за запис на стерео аудио. Има и microUSB порт, който всъщност служи и за HDMI изход.

Още с включването One X ще ви предложи да въведете името и паролата си за различни услуги - Google, Facebook, Twitter, Dropbox, SkyDrive, Flickr и т.н. и по този начин ще синхронизира всичките ви данни. Смартфонът притежава и всички възможни начини за връзка с мрежата и други устройства като: високоскоростен мобилен интернет с HSPA поддръжка, Wi-Fi стандарт 802.11n, Wi-Fi Direct, DLNA , както и възможността да го превърнете в хотспот. Изненада е и наличието на NFC чип, който освен обичайните си предимства идва и с Android Beam, давайки ви възможност да споделяте с други Android устройства линкове, видео в YouTube и какво ли още не само с докосване!

Ако и вие сте впечатлени, побързайте! Има го вече в Multirama, в два цвята: бяло и черно.