В нощта на Бъдни вечер телевизия “Планета” и “Планета HD” ще поднесат още един Коледен подарък – телевизионната премиера на Коледния концерт на Веселин Маринов.

Духът на Коледа изпълни прекрасния спектакъл, който Веселин Маринов поднесе на своята многохилядна аудитория в зала 1 на НДК този декември. За пореден път неговите почитатели засвидетелстваха любовта и уважението си като препълниха концертната зала. От своя страна Веселин Маринов им поднесе красиви Коледни песни и балади. Деветнайсет песни бяха включени в 19-тия концерт на Веселин Маринов.



“Аз вярвам в щастливите пожелания. Затова ще ви изпея нова мелодия, с която ще ви разкажа за моите надежди и пожелания”, с тези думи певецът анонсира песента “Жената на живота ми”, която бе една от изненадите на вечерта.

Стотици деца в залата пяха “Над смълчаните полета”, “Шаро и първият сняг” и “Тиха нощ, свята нощ” заедно с Веселин Маринов. Певецът посвети тези песни на малчуганите в публиката.

На сцената при него се качиха с китарите си и композиторите Светослав Лобошки и Пламен Велинов. Появата на трио Сопрано предизвика бурни аплодисменти в залата, заедно с които, певецът представи нова версия на “Коледа пак”. На финала прозвуча песента “Честита Нова година”, а Веселин Маринов не пропусна да отправи своето послание:

”Мили хора, намерете време за тези, които обичате, защото колкото и много неща да искаме от този живот единственото, което ни е нужно, е само тя – любовта!. Пожелавам ви много любов през Новата 2016 година”.



Зрителите на “Планета” и “Планета фолк” ще имат възможност да съпреживеят Коледния концерт, а също така и споделените емоции и пожелания на участници в концерта и фенове на Веселин Маринов и във филма “Доброта”.

Източник и сн.: Planeta.tv