Песента ни за "Евровизия" Tears Getting Sober в изпълнение на Виктория Георгиева е с огромен шанс за победа. Това твърдение се базира на прогнозите на редица световни букмейкъри. Според различните платформи коефицентът за печалба при нашата песен е най-нисък - между 4.5 и 7, което я прави най-вероятен победител - 12%. На второ място с 11% шанс за победа е Литва, трета е Швейцария с процент по-надолу. Четвъртото място заема Исландия с 8% и Русия със 7%. В десятката влизат още Румъния, Италия, Малта, Азербейджан и Германия, видя HotNews.

Същевременно се изписаха стотици коментари по повод сходният стил на Виктория и актуалната музикална звезда Били Айлиш.
Като цяло песента ни е уникална и това, че с Айлиш имат подобен глас и вкус към музиката, не означава, че копира някого, бранят я феновете.

Припомняме ви, че тази година Евровизия ще се проведе в Ротердам. Полуфиналите и големият финал ще са на 12, 14 и 16 май. Страната ни ще вземе участие на втория полуфинал на 14 май. Въпреки истерията около коронавирусът Вики ще тръгне на турне, за да представи песента си в редица столици. На 29 март тя ще я представи в Лондон, на 4 април е в Амстердам, 11 април - Мадрид.