Две изключително талантливи българки гиздят звезди от ранга на Бионсе, Кендъл Дженър, Кая Гербер, сестрите Бела и Джиджи Хадид... и не на последно място бившата първа дама Мишел Обама. Предпочитаният и желан от всички българки моден бранд "Бай Фар", който е носен от куп холивудски величия, е създаден от дизайнерките и сестри Валентина и Сабина, както и тяхната приятелка и роднина Деница.

Момичетата се обединяват от общата си страст към модата и успяват да създадат марката между България, Франция, Англия и Австралия. Те са свързани и чрез съпрузите си, двама от които са братя. От няколко години Деница живее в Сидни, а Валентина и Сабина са основно в България, но пътуват много. Първите букви от имената на техните съпрузи Филип, Алек и Роман дават името на марката за дамски обувки By FAR.

Само няколко месеца след създаването си марката, която предлага основно обувки и чанти, се превърна в тотален хит в инстаграм, а модната библия "Вог" не спира да пише за нея.

Един от емблематичните аксесоари, които брандът създава, са мини чанти, вдъхновени от 90-те години. Според модната библия този аксесоар е сред най-предпочитаните от редица звезди и е задължителен в гардероба на всеки през 2020 г.

източник:България днес

снимки:инстаграм by far