Известни български кулинари ще асистират на личния готвач на легендата Брайън Адамс по време на визитата му в София за шоуто на 11 октомври в Арена Армеец.

Екипът от развитие на кухнята на Happy Bar & Grill - Йонко Дяков и Пламен Петров, са избрани сред малцината поканени топ професионалисти у нас.

В специалната мобилна кухня, с която пристига звездата, кулинарното трио ще твори здравословните вегетариански ястия, предпочитани от гласовития канадец. Персоналният готвач на Адамс, който е неотлъчно до него по време на турнето му Get Up, вече е одобрил част от специалитети, предложени от българските майстори.



В менюто ще бъдат включени някои от популярните рецепти на най-известната верига ресторанти у нас в нова гурме интерпретация. Родните кулинари дори ще изненадат рок музиканта и екипа му с изкусителни десерти с впечатляващ плодов вкус и аромат, тъй като сред изискванията на Брайън Адамс е в менюто му основно да преобладават зеленчуци и плодове.

Концертът на звездата в София е на 11 октомври в Арена Армеец. Билетите за събитието са на цени от 60 до 120 лв. и могат да бъдат закупени от мрежата на Eventim в цялата страна.