Сийката от Лом, както е известен Пламен Борисов е сред известните личности в Холивуд. Той е и основен наркодилър на световноизвестни звезди като Уитни Хюстън, Барбара Стрейзънд, Даяна Рос.

Българинът от провинциялния град Лом е стар познайник на полицията и след поредния му арест за хулиганство и кражба през 1976г. решава да бяга в Щатите.

Така след месеци, които прекарва по границите, ядейки диви плодове и трева, Сийката се озовава в Италия. Благодарение на свой приятел там, Пламен Борисов стига до Америка.

Новия си живот Сийката започва като работник в най-актуалното заведение през 80-те ''Клуб Холивуд 1''. То е най-посещавания бар тогава и то от различни знаменитости като Саманта Фокс, Ола Рей, Си Си Кеч, Барбара Стрейзънд.

Пробивният българин дори се хвали, че Саманта Фокс е една от многото холивудски звезди минали през леглото му, пише skandalno.net.

Сийката се сближава с брата на Даяна Рос-Чико и започват съвместен бизнес, а именно организират ревюта в нашумелия бар. Така криминално проявеният Сийката стартира баровския си живот пълен с красиви жени, партита и наркотици.

Пламен Борисов обаче, бързо успява да се влюби и то в небезизвестната Ола Рей. Тя е бивша танцьорка на Майкъл Джексън и изглежда умопомрачително. Така любовта между наркодилъра и зашеметяващата красавица пламва. За нея се говори, че е скъпоплатена проститутка, но Сийката не се спира пред този факт и започва връзката си с Рей.

В този период Сийката и Рей са сред любимците на хайлайфа и бързо се прочуват със светските партита, пълни с дрога.Те са основни наркоснабдители на холивудските знаменитости през 80-те. Двамата продължават започнатия от Пламен наркобизнес, като променят схемата и стартират палежи на коли на неплатилите. За изключително кратък срок те взривяват автомобилите на редица холивудски звезди.

Това вкарва двамата зад решетките. Полицията ги арестува в къщата им в Бевърли Хилс. Там ченгетата откриват огромно количество наркотици и взривни устройства. Сийката е осъден на 25 години затвор, от които прекарва 14. Любимата му Ола пък е осъдена на значително по-малко, тъй като по това време е бременна с дъщеричката им Пламена.

Бившата танцьорка изчезва, заедно с общото им дете. След освобождаването си от затвора Сийката е върнат в родния Лом без пари, без любимата си и детето. Той прави няколко опита да превземе и ломският пазар на наркотици, но не успява. Умира на 48 години от инфаркт в болницата на Софийския затвор.

Ола Рей обаче, успява да излезе от блатото и скъсва с наркотиците и престъпното си минало. Живее заедно с дъщеря си и дори снима нискобюджетни филми. Красавицата се вреди и във второстепенна роля в ''Ченегето от Бевърли Хилс 2''.