Една българка е на път да превзем е Боливуд.

Елена Боева и един от секс символите на Индия Кушал Тандон са новата звездна двойка, след като в навечерието на Нова година започнаха участие в танцовото реалити "Нач балие".

Елена Боева е на път да се превърне в новата любимка на индийците. Социалните мрежи в страната буквално са заляти от коментари за нея.

От похвали за танцувалните й умения до коментари, че това е "новата кралица на Индия", хората в тази страна наистина са влюбени в българката.

Но не само зрителите са впечатлени от нея. Елена вече има предложение да снима в индийското кино. Освен това притежава и договор с една от най-големите модни агенции в страната.

Елена и Кушал се запознават преди три години в Ню Йорк на актьорски курс. Оттогава не са спирали да поддържат връзка, макар и от разстояние.

В индийската преса се заговаря за тях, когато се появяват заедно на Индийските оскари миналата година.

В момента Кушал Тандон е в топ 10 на най-секси индийски мъже. Името му фигурира в още един списък, на най-добрите актьори в Индия. Сега Кушал снима в най-гледания сериал и танцува с Елена.

Елена Боева е позната в България от участията си в телевизионни реалити формати и кориците на най-известните български списания. Тя беше женена за футболиста Йордан Тодоров.