Топмоделът Ивелина Чоева е на корица на най-популярното списание за мода в света – VOGUE. 21-годишната българка е лице на януарското специално издание на модната библия в Украйна, в което е пубикуван годишния хороскоп за 2019. 12-те кадъра за ексклузивната фотосесия са били реализирани в Париж, в студио Deux Choses Lune. Главен фотограф е световноизвестния Лукас Пуковец в екип с криейтив директор Соня Кваша и стилистът Джули Пелипас. Концепцията на фотосесията е изключително изчистена, а основен акцент в нея са бижута от последните колекции на престижни брандове като Bvlgari, Chopard и Cartie.

Ивелина се занимава с мода от 2011 година. След като завършва Езиковата гимназия в гр.Хасково продължава образованието си в престижния университет UEL в Лондон, където изучава специалност „Бизнес и Маркетинг“ с насока в модния бизнес. Тя е снимала за световноизвестни брандове и е участвала в кампании на Fendi, Loreal, Max Factor, Tresseme, Samsung и много други. Успоредно с това родната красавица е заснела впечатляващи едиториали за модни списания като Harper’s Bazaar, Cosmopolitan и Glamour. Пътувала е за модни ангажименти в Милано, Истанбул, Париж, Лондон, Банкок, Дубай и Ню Йорк.



Ивелина притежава невроятна харизма и уникално излъчване, които са ключът към нейния успех. Именно това впечатлява и международния екип на VOGUE, които я избират за корицата на специалното издание на модната библия.
„Модата за мен е призвание. Красотата да изразиш и пресъздадеш копнежите и мечтите на умовете в модната индустрия, както пред камера, така и да седиш редом до тях, за да измисляте как да позиционирате и развиете определен бранд на пазара. Мога смело да кажа, че съм видяла доста от кухнята на модната индустрия“, споделя амбициозната красавица.

В момента Ивелина работи в Лондон като маркетинг специалист за два световноизвестни модни бранда. Благотворителността също не е чужда за нея, а скоро предстои да представи новите си проекти и в България.