Българката Борислава Шишкова, родом от Ямбол, е сред шестимата финалисти, които могат да представят Швейцария на „Евровизия 2016“.

Борислава използва сценичния псевдоним Bella C и ще се опита да надвие конкуренцията с авторската си песен Another World.

Преди да реши да участва в конкурса на Швейцария за избор за песен на „Евровизия 2016“, тя получава предложение да стане жури на съревнованието в Швейцария. 10 дни преди крайния срок за записване обаче, тя и неин приятел правят песента - тя написва текста, той - музиката.

"За 30 минути написах текста, всичко сякаш се изля по вода", разказа българката пред bTV. "С песента си искам да напомня на всички да се обичат повече", допълва тя.

Демо версията е записана в Powerplay Studio, в което са работили "Бекстрийт бойс", "Би Джийс", Лейди Гага, Лени Кравиц и още много световно известни музиканти.

Това не е първият опит на Шишкова за „Евровизия“. Преди няколко години нейна песен е класирана в челната десетка за конкурса. Свирила е за Тина Търнър, Долф Лунгренд, Род Стюард, Силви Вартан, Джони Холидей, Жан Рено и много други.