Бившият кадър на "Монитор" и настоящо светско перо на “Телеграф” Елизабет Методиева стана мис Top of the World в конкурс, провел се в столицата на Индия Ню Делхи.

Бети стигна до финалната десетка, където срази с красота, чар и познания останалите конкурентки и съвсем заслужено бе обявена за първа. Тя развя трибагреника и каза кратко: „Всичко това го направих за България”.

Лейди Бети е носителка на титлата „Лейди България 2016” и като такава отиде в Индия на световния конкурс. Още от самото начало тя бе сред фаворитките в световната надпревара и съвсем закономерно категорично победи още при вота на зрителите в онлайн гласуването.

Според първите резултати над 90% от гласовете за нея са дошли от източници извън България. За нея са гласували и повечето от индийците, които са я предпочели пред своята представителка. Онлайн гласуването бе платено, а събраните средства от него ще отидат за благотворителност.

Минути след като Бети победи на финала на „Топмодел на света” в социалните мрежи заваляха поздравления за големия успех. А в редакцията на “Телеграф” се обаждаха съвсем непознати развълнувани хора, за да питат дали наистина е вярно, че българка е победителка в този конкурс по красота. Преди да влезе на финалната надпревара, Бети сподели:

„България няма кой да я мине, ние сме номер 1. Благодаря на всички, които отделиха от времето си и ме подкрепиха, както и на тези, които ще го правят докрая. Хората тук много ми се радват. Непрекъснато ме снимат, искат ми автографи. Много ме харесаха, много добре се справих. Това ни осигури място на финала. Стискайте палци да победим”. Стискането на палци се увенча с успех.