Константина Живова е младата писателка и журналист, която предизвика огромен интерес сред дамите с издаването на първия й любовен роман "Завинаги". В интервю за Радио ФМ +, авторката бе наречена „българската Кари Брадшоу“ от водещата Евелина Павлова.

С усмивка Константина разказа за неочаквания и голям интерес около проекта.

„Всеки ден ми пишат и изпращат снимки от цялата страна момичета и жени, които не познавам. Споделят ми снимки с книгата и емоции, които са преживели. Най-щастлива съм от факта, че моят роман вече се чете в много държави по света. Получих страхотни снимки от Стокхолм, Берлин, Прага, Масачузец, Малдивите, Ню Йорк. Това е най-големият подарък, който някога съм получавала.“

Авторката разказа още за работата й по нейния видеоблог „TRY WITH INA” и инициативата й „Пътят на смелите“. Сподели, че най-голямото предизвикателство в годините за нея остава камерата.

След броени дни, на 1-ви февруари в Литературен клуб „Перото“ от 19:00 ч., авторката ще направи представяне на книгата по един по-нестандартен начин. В компанията на вдъхновяващите: Гергана Стоянова, Маги Джанаварова, Вяра Атова и Ива Дойчинова гостите ще могат да споделят и чуят един вълнуващ разговор за любовта. Вратите са отворени за всички.