“Прогресиращо, момиче! Поздравления за здравата песен! Имаш глас.. започвам да те харесвам все повече и повече!”, коментира интернет потребител за новия проект на Alexa.

Други заявяват: “Песента е страхотна, изпълнителката е страхотна. За първи път някоя изпълнителка, независимо от коя компания, залага на българските традиции. Алекса, уникален проект! Продължавай, все така”, “woww Alexa love this music nice....”, „При старта си с "Ара мюзик" Алекса тръгна с прес информацията, че ще бъде новатор в жанра и че ще разчупи стандартите на поп фолка. Тогава това ми се струваше смехотворно и помпозно. С този проект обаче определено показва дух на експериментатор и желание да е по-различна. Дано! Успех от мен.“, „Алекса изглежда амбициозна. Харесва ми това, че е различна, свежа, новаторка ..., само може да спечели и да се утвърди по-лесно с този образ и стил.“



Етно-хаус проектът веднага привлече вниманието на обществото. Забелязана от Община Пловдив, Alexa е поканена като специален гост-изпълнител на официалната церемония по обявяване на победителите и награждаване на участниците в Конкурса "Най-добър млад предприемач на гр. Пловдив за 2014г.".

Събитието ще се състои на 27 януари 2015г. (вторник) от 18:30 часа в Новотел Пловдив.