Екзотичната осанка на българския топ модел Фани Хараламбиева очарова италианските дизайнери на Just Cavalli.

По време на кастингите в Милано сред стотиците кандидатки от многобройни нации, именно изящната фигура на Фани бе избрана за финални проби на предстоящата колекция на Just Cavalli , която ще се появи на пазара за сезона пролет-лято през идната 2012-та година. Родната дива на модния подиум е с впечатляващите мерки 83-57-88 и внушителния ръст от 1, 80 м.

Сред другите ангажименти на Фани беше представянето пред отбрана световна публика на колекции на Jean Baptista Valli и Phillipр Plein. Българката, чиято кариера преди време изгря по време на конкурса на “Визаж моделс”, е поела дълготрайни ангажименти към луксозните брандове. Междувременно Хараламбиева направи няколко сесии пред обектива на известния моден фотограф Дъглас Басет.

В момента откритието на „Визаж” има договор с италианската агенция Beatrice Models. През септември й предстои ново пътуване до Милано за поредица модни изяви.

У нас Фани е известна като любимка на дизайнерите и фотографите заради пропорционалните си форми, магнетичното си излъчване и умението й да се превъплъщава в желания образ пред обектива. С „Триумф” е свързана последната триумфална изява на Фани на подиума в България, когато тази пролет тя дефилира с модел на бански костюм на Евелина Гелина, която спечели конкурса за млади дизайнери на елитната марка.