Къщата на "ВИП Брадър" ще се превърне в къща за кукли, след като стана ясно, че Българските Барбита и Кен ще бъдат сред участниците, които ще прекрачат прага.

Модела и актьор Илиян Илиев и изкусителната красавица Айджан Али, предизвикаха небивал интерес в страната, дори бяха забелязани от редица световни медии, които писаха за тях.

Двамата красавци са неразделни в живота и ще бъдат отбор, в телевизионната игра, като ще ги броят за един участник.

Освен тях в къщата ще влезе и още една Българка попаднала в медиите заради корекциите, които е направила за да прилича на световно известната кукла, а това е Ралица Драганова, която има открита непоносимост към Айджан Али, и я определя като самозвано Барби.

Продуцентите очакват интересно развитие в отношенията на Илиев и фолк певицата Емануела, която също ще е част от участниците. Двамата имаха медийна война, след като тя публично обяви, че Илиев и бившия й Димитър Динев имат интимна връзка. Илиев отрече твърденията на синеоката фолк дива, след което за пореден път показа хапливия си език и изсипа куп нецензурни думи към певицата.

Като не по-малко конфликтна е определяна и нежната Айджан, която имаше бурен скандал с бившия си - актьора Станислав Яневски, станал популярен с ролята си в "Хари Потър".

Илиян има редица титли от национални и световни конкурси за красота и е убеден, че след участието си в предаването го очакват много нови ангажименти на модната и театралната сцена.

Айджан ще използва предаването да представи първата си модна колекция.