Модела Илиян Илиев, популярен като Българският двойник на куклата Кен публикува скандални снимки, в официалния си профил, които повлякоха куп коментари след себе си, а Илиян побърза да ги изтрие.

Красавецът позира гол във вана, с предизвикателно вдигнат и разтворен крак, а пяна покрива останалото от тялото му. Не по-малко интересни са надписите към снимката, които гласят „във ваната“ и „като Галена“, с които модела цели да осмее поп-фолк певицата Галена и изтеклото преди години порно, в което певицата е централен персонаж.

Илиев е определян като един от най-желаните хомосексуални мъже, в страната, а името му е забърквано, в любовни авантюри с куп родни звезди, сред които политици, бизнесмени, футболисти, милионерски синове, както и с плеймейтката Ася Капчикова, с която публикува горещи снимки на които си разменят страстни целувки.

Освен със скандалите и хапливия си език, младежа е известен и с титлите си от национални и световни конкурси за красота, а от няколко години се изявява и като театрален актьор.

В медийното пространство Илиев имаше словесна престрелка с фолк дивата Емануела, а дали се задава нова война предстои да разберем.