Скандалният модел Илиян Илиев, известен като Българският двойник на куклата Кен отново пусна бомба, след като сподели как подготвя фината си за летния сезон.

Българският Кен орял до пластичната хирургия и извади четири от ребрата си, за да може тялото му да изглежда по слабо и да има по-тънка талия. В най-близко време предстои интервенция, с която Илиев ще се сдобие с силиконов бюст, който ще имитира изразени и добре тренирани гръдни мускули.

През изминалото лято манекена публикува снимки от почивката си на родното черноморие, на който Илиян позира по бански, с стряскащо слабата си фигура.

Макар да твърди, че се е преборил с анорексията още преди години физиката му говори друго и мнозина са в очакване на нови снимки, за да видят до къде се е докарал след новите корекции.



В светските среди се шушука, че младежа е завъртял главата на нов ухажор, който бил влиятелен Арабски бизнесмен, а множеството подобрения били, в името на новият любовник. Името на Илиян бе забърквано, в любовни афери с политици, милионерски синове, футболисти и куп родни бизнесмени.



Илиян отрича да има пластични операции по лицето, но мнозинството изразява съмнения, като смятат, че красавеца крие подобренията по лицето си за да не навреди на кариерата си като модел.