Българското Барби, както е известна бургазлийката Андреа Иванова, няма да спре със слагането на силикона, обяви тя в „Забраненото шоу на Димитър Рачков“. Красивото преди момиче, което сега е напълно обезобразено и има 2х 600 кубика в бюста, планира догодина да стигне поне до 1200 на гърда. “Аз не мисля, че тогава съм била грозна, просто сега се харесвам доста повече. Имам устни, гърди, изрусена коса, мигли, скули нямам все още”, разкри още Андреа.

Тя бе в студиото в компанията на Симона Галинова, първият трансексуален участник в конкурса Мис Плеймейт. Част от зрителите на предаването изразиха силното си възмущение от факта, че Рачков е поканил двете си гостенки и по този начин популяризира техните виждания за живота. “Моите извинения, но Рачков заора в дъното… Два изрода в праймтайм…” и

“не съм гледала това нещо и няма да го гледам и срещу много пари, достатъчно ми се повдига и само от тая снимка, а нивото на тази тв и този човек са си същите .... не виждам някакво развитие.” и “Ужас на ужасите, кошмари сънувах след като го гледах” - бяха само час от коментарите.