Бум на сватбите сред фолкгилдията се задава догодина. Крак повлече пищната венчавка на Фики Стораро, на която се събраха най-известните чалгаджийки. Една от тях-Софи Маринова директно призна, че загрява на тържеството за своето с Гринго. „Снимала съм всички украси, посрещането, за да ги покажа на Гринго като се върне”, обясни пред „Папараци” ромската перла. Нейното гадже все още е в ареста, но Софи е категорична, че той е невинен и скоро ще си дойде. Не спира да мечтае да се види като булка, затова внимателно попива от чуждия опит.


Галена и Галин в общо интервю пред Венета Райкова също дадоха заявка, че догодина най-сетне могат да бъдат законни съпруг и съпруга. Тогава ще е готова новата им къща, за чиито лукс се носят легенди. „Като нищо можем да вдигнем сватба там”, предположи Галин. Галена обаче е категорична, че не мечтае да се види в булчинска рокля. Иначе обича да ходи по сватби и работата й позволява да присъства на много такива, но няма идея фикс тя да се види като младоженка.
ДесиСлава, която бе на сватбата със своя приятел Благой обеща пред камерите на „Папараци”, че другата година двамата ще се вземат официално. Нека първо се роди бебето през януари, после вече спокойно ще планираме сватбата, зарекоха се двамата. Кали пък призна, че получила годежен пръстен от сегашния си приятел Иво, но се ядосала и го захвърлила в гаража.