С деколте до пъпа, което напълно разкриваше бюста й, цъфна певицата Емилия в петък вечер на гости на Слави Трифонов. Шоуменът направо изпадна в шок и директно я попита защо е избрала да се облече по този начин. Въпреки че Емилия на два пъти се пробва да избегне темата за провокативния тоалет, с половин уста призна, че го направила по съвет на стилист.

Името му така и не стана ясно, но дрехата създаваше сериозни проблеми не само на Слави, който се чудеше накъде да гледа, на операторите, които се пробваха да снимат гостенката от максимално далеч, но и на самата фолкаджийка, която непрекъснато я подръпваше към гърдите си. Усилия и се оказаха напразни, а зрителите веднага скочиха срещу избора й. „Когато една жена си показва провисналите голи цици...това е евтино. Направо съм в шок: разпищолена да пие народна песен! Отвратително, Емилия!”, пише Светлана Стоичкова.

„Такава срамота с тази Емилия - как можа точно по този начин да се облече? Виждам, как оператора се стреми да избегне голотата на тази гостенка!!!! Аз се чувствам неудобно, пък тя..”, приглася Вера Димитрова. Нейните защитници се броят на пръстите на едната ръка, но и те признават, че е станал моден гаф. „Да, не беше правилния начин на обличане! Но нищо провиснало нямаше! Пеенето имайки предвид пресипналия глас беше повече от добре. Може би е хронично вече и да не е като преди, но много злоба се излива! Ако деколтето беше по врата друго щеше да бъде изписано”, коментира Малина Минчева.