Краят на театралния сезон и липсата на тв ангажименти подлудяват Иван Ласкин и той си го изкарва на феновете си.

Актьорът всекидневно предизвиква скандали, коментирайки в страницата си във "Фейсбук" всякакви теми от ежедневието, пише ''Всеки ден'', цитира slava.bg.

Той е компетентен от избора на нови министри до бунтовете в Турция. Изказванията му обаче са крайно нецензурни и откровено сеят омраза и песимизъм. Заради това все повече хора си позволяват да оплюват Ласкин направо в неговия профил, а мнозина са се отказали да му бъдат приятели в Интернет.

"Как може да има толкова омраза и гняв в един човек на изкуството. Обърна се дори срещу децата, които са абитуриенти и коментира негативно снимките им без да ги познава", чудят се доскорошни фенове на Ласкин.

Бунтът на почитателите му обаче въобще не стряска актьора и той продължава да пропагандира омраза, както и да зове за масово емигриране от държавата. Той самият се заклева, че няма да позволи на щерка си да остане в България.

"От години плаши, че ще се махне и все тука стои. Да изчезва и да спре да обяснява колко са зле българите", ядосват се Интернет потребители.