Саня Борисова трудно свиква с новия си живот на фермерка, па макар и чорбаджийка. Бившата на Ники Илиев бе нападната остро от Ивайло Шопски. „Дължим ли ти някакво специално отношение, кажи ми? Не помагаш достатъчно! Тук има хора, които могат по-малко, но се стараят повече!“, изригна той.

Актрисата обаче хич не му остана длъжна и започна да го репликира, а скандалът продължи почти през целия ден. Повод стана желанието на Саня да не закусва толкова рано. По този начин обаче тя оставя ратаите от своя отбор също гладни, защото според правилника те могат да ядат, чак след като останалите са се нахранили.

Зрителите са разделени по отношение поведението на Борисова. „Малко пресилено я нападат, може би заради самата и личност. Санчето мяза на интелигентен и много добър човек, но ще и много трудно да се наложи в тази среда, а си личи, че има желание да помага. Симпатична ми е на мен като характер, стискам и палци да ги отвее като във филм”, пише Димитър Василев. „Значи тая е много голяма кифла!”, категорична е Ивелина Красимирова.

Заради негативизма Саня с удоволствие посрещна Орлин Горанов, който вчера влезе във „Фермата” като наставник. Тя обяви, че хора като него я вдъхновяват и явно се надява той да стане неин спасител.