Вълна от недоволство заля сънародниците ни в Америка след грозната сценка, която заформи гаджето на Азис в Ню Йорк по време на концерт на чалгаджията. Тогава концертът му завърши с масово меле, в което Велизар (любовникът на Азис) преби човек, който бе приет в болница.

Втората спирка на Азис е Чикаго, но той бил посрещнат враждебно, напук на очакваното от него, от българите там.

Организаторите на изявата му в най-голямата ни диаспора в САЩ директно му заявили, че е по-добре да откаже участието си и да си ходи. Хората, които предварително си купили билети, настоявали да им върнат парите и масово се отказвали от желанието да видят Азис.

Нашенците вече знаят, че фолк певецът не е отишъл там да ги забавлява, а за да им прибере по 60 долара за 9 песни на плейбек, както се случи в Ню Йорк.

Бунт бил организиран и сред сънародниците ни в Лас Вегас. Досега там са били продадени едва 60 билета, но българите искат да си ги върнат, пише kliuki.bg.

Въпреки недоволството, и с право, на хората, Азис бил категоричен, че няма да прекрати турнето си. Фолкаджията е решен да не отменя участията си и ще пее на уречените дати. На кого обаче, ще разберем впоследствие…