Бургаска ученичка е капарирала сръбската фолк икона Цеца Величкович, да развеселява близки, приятели и роднини на тузарско парти по случай абитуриентския си празник, съобщава burgasutre.bg.

Освен предварителната сума платена преди близо седмица, родителите на блондинката, ще броят още 20 000 лева в кеш на място.

Омар, щипки от краб, октопод, чиперонес и кралски скариди са само част от класните деликатеси, с които ще бъде гостена Цеца в Бургас. Сред хитовете на гранддамата на балканската музика са песните "Кукавица" и "Забрањени град".

Семейството на абитуриентката от руската гимназия ще демонстрира завидно финансово положение с покани за близо 220 души. Звезда номер 1 на Балканите ще пее за младата дама в ресторанта на хотел „Приморец", където ще се приемат подаръци и поздравления, издадоха запознати. Силиконовата абитуриентка пък ще парадира със скъпарски тоалет на „Cavalli".

Последно Цеца Величкович бе в България през 2012 година, където пя в софийската зала „Арена Армеец", пише ''Всеки ден''.