Пред препълнената зала в пловдивския дом на културата "Борис Христов" Тони Димитрова разкри душата и сърцето си с новия си проект.  Тя изнася серия от концерти из страната със заглавието " Моите неизпратени писма", в които чете писма, написани от нея и така не стигнали до получателя си под съпровода на филхармоничен оркестър. Със зелено куфарче в ръка и тоалет изцяло в черно бургазлийката излезе на сцената в Пловдив и грабна микрофона, за да изпълни един от последните си хитове - "Глътка живот".

След това поседна на пейката на откровенията и отвори куфарчето, което се оказа пълно със спомени и неизпратени писма. Между изпълненията си тя развълнувано сподели с публиката част от тях, адресирани до самата нея - малкото момиченце от Звездец, което все още наричали Ани, до мама, до дъщерята Маги, до любовта, непознатите приятели и тези, които са крилото, без което човек не може да полети.



Всяко писмо беше прелюдия към следващите хитове: "Есента на мама", "За тебе хората говорят", "Балкански синдром", "Обещания". Тони прочувствено разказа за надеждите, мечтите и сбъднатите си и несбъднати желания. 
Когато славата я връхлита внезапно и съвсем неочаквано дори за самата нея, тя се притеснявала да пътува и да пазарува сама, понеже вече е звезда, разкрива вестник "Марица".

С чувство за хумор тя разказа как след участие, прибирайки се със Стефан Диомов, решили да си купят ябълки от крайпътно пазарче. Тони мислела, че ще предизвика фурор с появата си, но търговецът възкликнал: Вижте бе, идва Тони Дачева. Диомов излязъл от колата, за да оправи нещата, а търговецът казал: Ха, и Развигор Попов. Дълго време след това тя разказвала само втората част от случката, а Диомов - само първата.