Изключителен интерес предизвика концертът на Райна в английската столица на 16-ти октомври.

Певицата бе посрещната от многобройна публика, която бе дошла в ресторант Unikat-2, за да чуе и види на живо своята любимка. Началото на горещото парти бе сложено в 23 часа, а Райна разкрива с усмивка, че краят му е бил по първи петли, пише planeta.tv.

“Изключително съм благодарна на домакините за топлото посрещане и прекрасното отношение. Накараха ме да се чувствам много специално и да се заредя с прекрасно настроение, което да предам и на публиката“, споделя певицата.

Тя бе очаквана с нескрито вълнение от всички, тъй като последното й гостуване на Острова бе през май 2014 година, когато изнесе съвместен концерт в Лондон с Константин. Този път градусът на емоциите бе още по-горещ, а освен бурни аплодисменти, Райна получи и много подаръци от всички гости.

Изключително желани и аплодирани бяха македонските песни, които особено лежат на родената в Сандански изпълнителка.
Райна призна, че освен народна музика е имало и много поп-фолк хитове, гръцки, сръбски и дори румънски парчета, а разбира се и много танци. Най-щастлива тя обаче е от емоцията, която е изживяла по време на неколкочасовата си среща с българската общност. С радост тя призна, че с нашите сънародници са си обещали съвсем скоро отново да им гостува и да се позабавляват от сърце, както този уикенд, пише planeta.tv.

Звездата на телевизия “Планета“ е известна със страстта си към пътуванията, а Лондон е сред градовете, които тя най-често е посещавала до момента. Затова този път Райна предпочете вместо разходка сред забележителностите на мегаполиса, да се отдаде на шопинг тур и да попълни есенно-зимния си гардероб.