Месец ноември е изпълнен с много концерти за Глория и нейната дъщеря Симона Загорова.

След като зарадваха публиката с безупречното си и въздействащо представяне на големия концерт по случай 15-та годишнина на телевизия “Планета” в столичната зала “Арена Армеец”, двете дами продължават и със своите самостоятелни концерти в страната.

На 24-ти ноември те поднесоха уникална емоция и много настроение на своите почитатели в Петрич, където се състоя концерт от поредицата музикални срещи на Глория и Симона с публиката в страната.

Залата бе малка, за да побере всички, които искат да чуят и видят на живо звездата на българската музика, а всяко изпълнение бе последвано от бурни аплодисменти и много овации. От своя страна Глория бе подготвила специална изненада за зрителите в Петрич – страхотен латино микс в нов аранжимент, направен от Калин Димитров, Симеон Едуард и Кирил Георгиев.

Това музикално предложение бе прието с адмирации от публиката, която побърза да поздрави Глория и в официалната й страница и във Facebook. От там споделяме и първи кадри от този незабравим музикален празник.