Ден за сътрудничество, за работа в екип. Бъдете съобразителни и дипломатични. Избягвайте или внимавайте с важните сделки. Може да имате проблеми с околните или проблеми от сърдечен характер. Закъснения, спънки. Възможна неочаквана среща (любовна, приятелска).

Овен- Ако сте обмисляли да поискате увеличение на заплатата, то опитайте да го направите днес. Шансовете във ваша полза са доста големи. Денят може да бъде напрегнат, да се налага вземането на бързи решения, да има загуба на време и сили.

Телец- Доброто настроение не е далеч и поводи няма да липсват. Общуването ви ще премине в по-тесен кръг от обикновено. Възможно е другите да научат тайна, която предпочитате да остане скрита за тях.

Близнаци- Ако ви се случат неприятности, пригответе се да ги приемете достойно. Може да внесат изменения и промени в живота ви. Възможно е да се срещнете с човек, когото страстно сте обичали преди, но реанимация на чувствата ви няма да има.

Рак- Ще ви раздразни меркантилността и излишната пресметливост на близък човек, но той не е стиснат, а просто е пестелив. Спомнете си, че преди е бил често щедър, когато е смятал, че е необходимо.

Лъв- Дайте им това, за което ви молят или очакват. Поне отговор или похвала да прозвучи от устата ви. Да не говорим, че не сте безразлични към тези хора и които винаги са ви подкрепяли и поддържали вашата самоувереност и надежда.

Дева- Благоприятно за успешното завършване на делата ви ще бъде, ако се обедините със съмишленици. Денят може да бъде украсен с бурни емоции. Препоръчва се облеклото ви да бъде по-скромно. От авантюризма се откажете най-добре!

Везни- Вашето открито бунтарство и свободомислие може негативно да се отразят на началството. Зад желанието да изкажете своето мнение, трябва да стои на първо място здравият смисъл.

Скорпион- Днес е за предпочитане минимално да рискувате, защото преследването на успеха лесно може да обърне ситуацията не във ваша полза. Не давайте воля на негативните емоции да излязат на свобода.

Стрелец- Вашите грижи и отговорности ще нарастват, но не следва да се претоварвате в каквото и да е. Избягвайте мъжките общества. По-добре употребете този ден за уединение и възстановяване на силите.

Козирог- Много енергии, прилив на сили, широта и размах в желанията. В предстоящият ден ще преобладава по-лежерното настроение. Просто така ще ви е приповдигнат духа. Препоръчва ви се вегетарианска храна.

Водолей- Остава ви да добавите няколко последни щрихи, преди да завършите окончателно старите дела. Излизането на бял свят на информация, която дълго време е била скривана, може да повлияе върху взаимоотношенията ви с близки хора и делови партньори.

Риби- Вместо това да забавите темпото и да наблегнете на почивката, вие продължавате да увеличавате оборотите. Изтощението не е далече. Съветът към вас е да не предприемате никакви лични инициативи.