Тя влиза в шоуто, за да бъде до мъжа на живота си Деян Донков. Двамата се срещнаха насаме в базата, докато останалите участници бяха заели местата си в пещерата и между тях пламнаха бурни емоции.

Те не можеха да се нарадват един на друг и потънаха в прегръдките си. След като се насладиха на краткото усамотение, Деян и Радина се отправиха към пещерата, за да се присъединят към останалата част от групата, пише dir.bg.

Радина Kърджилова иска да тушира в "Къртицата" най-голямата си фобия – тази от самотата. Близки до актрисата издават пред "Монитор", че тя не се страхува от екстремни физически натоварвания и височини, но ако се задържи по-дълго в тясно и затворено пространство, може да си докара паник атака. Възпитаничката на Пламен Марков ненавижда и асансьорите.

Докато наваксва близостта си с гаджето си Деян Донков, тя ще е равноправен участник във всички мисии, но само за няколко дни, тъй като я чакат снимки за ''Фамилията'' на bTV. Радина ще търси ''Къртицата'' като гост-звезда, статут, с който се ползва и рапърът 100 кила. Решението на Деян Донков да влезе във формата подложи връзката му с актрисата на изпитание заради опцията да се разделят за повече от седмица. Кърджилова изпитва носталгия и по компанията на соул дивата Рут, с която са като близки приятелки от 2006-а насам, цитира slava.bg.