Tоп дизайнерката Миглена Каканашева - Мегз безспорно е най-коментираното лице през последните месеци и поради тази причина, именно тя бе първият гост в новата рубрика на предаването на Милен Цветков - "от извора".

Блондинката бе поканена да развенчае слуховете покрай името си. В началото на интервюто топ дизайнерката определено беше много уравновесена, дори леко надменна в типично неин стил и се нахвърли като лъвица върху водещия, за да развенчае слуховете около бранда си. Всичко това, обаче, коренно се промени в момента, в който я попитаха за отношенията й с Демир Доган.

При този въпрос тя изпадна в шок и недоумение, че изобщо й го задават, последваха секунди на мълчание и на лицето й се изписа огромна болка, очите й се напълниха със сълзи, а ръката й се разтрепери. За миг тя беше пред припадък, дори побърза да попита Милен дали тези кадри ще бъдат изрязани от излъчване, но за нейно съжаление не й спестиха сконфузния момент. Тя бе категорична, че е имала предварителна уговорка да не се повдига темата и не обели нито дума по нея.



Интервюто продължи едва 2 минути, защото Каканашева не могла да издържи повече. Близки на екипа разказаха, че уж много силната бизнес дама започнала да трепери и да се задушава в студиото, точно както преди няколко години в "Къртицата", когато припадна пред очите на цяла България.

Тя започнала да предлага пари, за да не се излъчва репортажа, но темата вече била обявена и нямало как да не излъчат поне най-леките моменти. Когато видяла, че и с пари не става Мегз съвсем се сринала. Не спирала да плаче сигурно от страх, че мъжа на живота й може да я изостави след това интервю. Екипът изключително много се притеснил и повикали бърза помощ. Шокът стигнал до там, че Каканашева се свлякла на земята и се наложило охраните да я изнасят на ръце, пише HotArena.