Колко често ви се случва да не ви стига времето?

Ако ние започнeм да си водим подобна статистика, то може да се окаже, че вече не можем да броим до толкова, пишат от .

Има различни възможности за пестене на време, но никой не обича да прави компромиси с качеството си на живот или с красотата си например.

Продуктите 2 в 1 и 3 в 1 обикновено позволяват да скатаете няколко минутки в джоба, но и някои от добрите ви стари инструменти за разкрасяване могат да бъдат от полза. Ето как:

Продукти за блясък

Т. нар. highlighters традиционно се използват върху клепачите за допълнителен блясък. Но със сигурност можете да ги използвате и върху скулите, устните или върху други открити части като раменете и деколтето.

Молив за очи

Освен очевидното му предназначение, той може да се използва и за корекция на веждите, когато е в подходящ цвят, а също и за промяна на цвета на червилото, особено, ако той е светло кафяв или морав. Само внимавайте с устните, за да не се върнете в 90-те години на миналия век...

Сенки за очи

Повечето от тях могат да се използват в два варианта: сухи за лек акцент или влажни за по-интензивен цвят. Ако предпочитате размазан контур на очите, използвайте любимите си сенки в кафяво, черно или графит за очертаване на окото, вместо молива.