Скандалният бивш митничар Иво Разложки, известен с прозвищата си Тихия и Бързия пръскал по 50 - 100 000 лв на вечер в най-оборотните столични заведения, твърди Уикенд.

Показността, с която го прави, изумявал столичния хайлайф, които са озадачени откъде идва несметното богатство на Бързия.

Тихия предпочитал "Найт Флайт", а наскоро дал бакшиш от 12 000 лв. на Преслава, за да му пее на ушенце.

Преди време Разложки дори имал връзка с едрогърдата певица, твърди вестникът, цитира .

Разложки влязъл в устата на столичните клюкари, които твърдят, че бившият митничар привиквал от ЮАР дори Наталия Гуркова. Бившата Мис България, която е омъжена за сръбски търговец на диаманти беше свързвана и с Киро Японеца.

Бързия се фукал наляво надясно, че думата му продължава да е закон в митниците. Имал подставени лица на няколко възлови "явки" и парадирал, че влиятелен човек във властта му пази гърба.

Според "Уикенд" Разложки дори пускал в пространството името на Ваньо Танов. Преди седмица Иво Тихия щял да си изяде боя в култова столична чалготека. Той нагло пратил 100 евро на диджея и настоял цяла вечер да валят поздрави за Таки. С демонстрацията бившият митничар искал да уязви присъстващите в дискотеката момчета, които преди години работели като охрана на Христофорос Аманатидис.

Бързия е син на един от бившите шефове в КАТ - София. Колеги на баща му го наричали Малък Пикльо, защото преди време бил арестуван за трафик на gsm-и и принуден да танцува с белезници в ареста.