На любителя на красиви женички от поп – фолк гилдията, а от скоро и на поп изпълнителката Вики от ''Мастило'' ще му се наложи да се сбогува със 100 кв. м. от вездесъщия си ресторант ''Кошарите'', тъй като са незаконни.

Въпросната част от собствеността на футболния бос Коко Динев ще бъде срината. Това заяви лично главният архитект на столицата Петър Диков. Срутването на незаконната постройка ще излезе около 3 бона, но според главния архитект на София не това е най – интересното.

Петър Диков коментира, че е изключително любопитно, как собствеността на бившия мъж на фолк дивата Емилия се разраснала главоломно от скромните 130 кв. метра до заветните и впечатляващи днес 500 кв. м.

Главният архитект на столицата издава още, че находчивият бизнесмен Коко Динев се е опитвал в продължение на близо 2 години да отмени срутването на ''Кошарите'', като за целта дори е прибегнал до някой финтове, но те не са се увенчали с желания успех.

Друг любопитен факт е, че всъщност целият култов ресторант ''Кошарите'' по документи се води собственост на родителката на Коко Динев.