Красимир остава във „Фермата”, при това в отбора на чорбаджиите, стана ясно след вчерашния епизод. Решението на продуцентите обаче вбеси както участниците в предаването, така и зрителите. „Краси е срам за отбора и това всичкото за жена като Паулина ,която се издържа от дивиденти от задоволителния си сексуален живот!

Краси да си отваря очите, нищо не може да и даде, нито пък тя на него!! Не ги виждам двамата и ще съжалява,че е предал отбора”, пише зрителка в страницата на „Фермата”. „Краси трябваше да го изгонят защото наруши правилата. Или поне за компенсация да изпратят някой от чорбаджиите при сиромасите”, анализира Георги Георгиев.

Други почитатели на предаването пък се чудят, след като любовта между Краси и Паулина е налице, защо тя не е отишла при сиромасите. Има и зрители, които защитават постъпката на пишман Ромеото, защото той има стратегия, но и едните, и другите са убедени, че постъпката му е съгласувана с продуцентите.

При чорбаджиите участници липсват от първия момент на предаването, след като вдовица на варненски подземен бос не влезе по здравословни причини. Затова в играта бе върнат Митко, а сега Краси се премести. „Ами то е ясно, че всичко е режисирано, перфектно са се справили от предаването”, коментира Цвети Митева.