В неочаквана ситуация попаднаха Карина, Ивайла и Никол. Наложи се карамелките да делят един мъж.

Но вместо те да спорят за него, той се бори за тяхното внимание и благоразположение. Не, това не е клюка, а малка част от най-новия видеоклип на трио Caramel. Първият сингъл на трите момичета за годината е озаглавен „Ще откачите“ и вече се излъчва в ефира на Фен ТВ.

Провокация и сексапил – двете думи, които описват най-новия проект на Caramel. „Когато искам нещо – искам го секстремно“ – това е само част от горещия текст на парчето. Видеото е цветно, секси и заредено с много настроение.

„Да си говорим за мъже, какво в жените ги влече“ пеят надеждите на Ара мюзик, а в клипа са по-съблазнителни от всякога.

В една от най-горещите сцени момичетата принасят в жертва мъж и си хапват плодове от голото му тяло. Карамелките са свободолюбиви, не се подчиняват на правила, а налагат свои – всеки попада под тяхното влияние. Карина, Ивайла и Никол се наслаждават на покорството на своя „улов“ и се отдават на страстта и властта си над него.

Трио Caramel представя динамична, поразително заразна мелодия, с повече от провокативен и актуален текст, която има всички предпоставки да се превърне в хит. Режисьор на видеото е Николай Скерлев.