По Фен ТВ се състоя премиерата на най-новия сингъл на поп-етно трио Caramel – „Само игра“ /цензурирана версия/, а в Интернет канала може да се гледа и нецензураната версия.

Трите момичета се превърнаха във феномена на 2015 година за най-бързо прогресиращата гърл банда и продължават тази тенденция и през 2016 година.

Никол, Карина и Ивайла през последната година нашумяха доста със своя провокативен имидж. След като изгряха на музикалната сцена с песента „Снимка с мен“ и заявиха амбициите си да се превърнат в музикалните принцеси в българския шоубизнес, трите карамелки не изневериха на стила си и в новия проект. Много сексапил, танци и провокация в новото видео „Само игра“.

За „Само игра“ се погрижиха най-добрите хип-хоп екипи в бранша за 2015 година. Новите хореографи на Caramel са победителите от 359 Hip Hop Awards в категория за „Най-добрата хип-хоп денс формация“ – Пацо и Здравко. Режисьор на лентата е Радостин Събев – Shosho, който стана „Режисьор на годината“.

Песента е в стилистиката на регетон, а Ивайла показва и своите хип-хоп и RnB умения като рапира.

В клипа момичетата се превъплъщават в различни роли - Никол е сладка и нежна, Ивайла е лоша и палава, а Карина е изискана и своенравна. Освен това те са обвързани помежду си в много пикантни ситуации с мъж, около които е изграден сюжетът на видеото. Главната мъжка роля е поверена на Асен от риалити формата „Фермата“. Той играе ролята на типичния български плейбой.

Асен е неверникът, който се среща едновременно и с трите карамелки. За негов лош късмет те се съюзяват, водени от общото им желание – да му отмъстят. Накрая Асен остава съблазнен и изоставен.

Източник: signal.bg, Сн.: Ара Мюзик