Веднага след като пристигнаха на летището у нас, евроденс легендите поеха към Бояна, за да се подкрепят преди първата си концертна изява в Пловдив.

В компанията на Робърт Пийл и Жанин Лав бе и друга звезда от 90-те – Джо Томпсън, вокалът на Down Low или името, с което свързваме хита „Johnny B”. Той бе дошъл само, за да придружи приятелите си по време на турнето.

Заедно с организаторите на тези участия на C-Block в България – Румънеца и Енчев, музикантите се почерпиха с изискан обяд в ресторант Casa Boyanа.

Звездите си поръчаха здравословни и диетични деликатеси, като Робърт Пийл държеше да има задължително пилешко месо, а Жанин Лав наблегна на салатата с домати и моцарела. Морското меню включваше октопод, калмари, скариди и пресен лаврак, а всичко това бе гарнирано с най-добрата реколта български вина, от която гостите останаха впечатлени.

C-Block бяха поканени на мини турне в България от компанията на Румънеца и Енчев Select Music Media. Легените, популярни с хитовете "So Strung Out", "Time Is Tickin’ Away", "Keep Movin’" и "Summertime", зарадваха феновете си в Пловдив на 24 април - клуб "Планет", в Бургас на 25 април - Burgas Plaza Mall и във Варна, същия ден – клуб „Планет”.