Габровката Ваня Великова, която сама си инжектира хиалурон в устните и се превърна в интернет сензация, избухна с нова провокация. Колоритната дама гради чалга кариера, а в новото си видео разчленява и яде от мъжко тяло. В клипа към парчето "Близалка" Ваня е повече от ексцентрична - тя яде предизвикателно банан, захапва близалка, носи кухненска престилка с полуголо женско тяло и върти кръшни кючеци. Кулминацията настъпва, когато пред нея има мъжко тяло и тя започва да го реже със свръхголям нож. А след това на хапки опитва от изрязаното.

Текстът на парчето също събужда доста противоречиви мисли, като сексуалните намеци са повече от видими:

"Още от малка исках близалка,
ала попаднах на твойта бухалка.

Хайде, разбий ме и покори ме,

мощен си в леглото, шестица си от тото.

Бившите ме търсят пак,

нека знаят - няма как.

Имаха жена-мечта,

но с тебе съм сега".


Това не е първи хит за Великова. Преди време тя възпя джуките си в песента "Мога и сама", където обяснява, че няма нужда от богаташи, за да се тунингова, и сама може да се справи с предизвикателството. "По принцип съм с малки устни и си мечтаех за по-пухкави. Първият филър в устните беше с краткотраен ефект. Отидох за втора процедура след месец и ми сложиха материал, който е по-твърд - за бръчки. Скоро след това отидох пак, когато устните от пухкави и плътни се смалиха", обяснява Ваня, като всички процедури са извършени при дерматолог или хирург.

Скоро след това тя си купува сама хиалуронова киселина. И пак сама инжектира филъра със спринцовка. "Като цена излиза 3 пъти по-евтино. Занапред ще бъде така - сама ще си го купувам и поставям, няма нещо фрапантно, добре съм се справила - ще си го инжектирам сама", заяви певицата. Но според лекари това е изключително опасно и може да се стигне до нежелани ефекти, писа "България Днес".