Двете фолк фурии Мишел и Анабел, които преди няколко месеца взривиха чалготеките с парчето „Милиардерче“, май са лесбийки.

През изминалото лято Мишел и Анабел отрекоха клюките, че са интимни. Тогава заявиха, че си нямат гаджета, защото са на мнение, че е по-добре да са сами, отколкото зле придружени. Освен това, „милиардерките“ споделиха, че не искат коне, а принцове.

В същото време чалга феновете им лепнаха етикета „българските Тату“. Причината е, че приятелките се държат точно като рускините Юля и Лена, които преди години взривиха руския музикален пазар след признанието, че са лесбийки. В крайна сметка се оказа, че това е фалшив имидж, създаден само и единствено с маркетингови цели. Дали сега Мишел и Анабел не са решили да копират идеята, не можем да ви кажем със сигурност, но едно е ясно – скандалът и сексът продават!

Сега очакваме да има продължение на клипа на „милиардерките“. Любопитно е дали българките ще се изплющят пред камерата и дали ще го направят публично достояние. Според запознати в продължението на видеото сцените са вече голи.