След 12 години и 262 епизода, хитовата комедия "Двама мъже и половина" на телевизия Си Би Ес приключи.

И да, чичо Чарли е жив, или поне беше до финалните моменти на едночасовия епизод, предаде БТА.

Целият епизод настройва зрителите за завръщането на "покойния" Чарли Харпър, докато феновете на скандалния актьор Чарли Шийн, който играеше ролята, очакваха и неговата поява на финала.

Чичо Чарли наистина е жив и се завръща - в края на епизода се появява напомнящ за него силует, но само за да се срещне с окончателната си гибел. В образа на "Смазания Чарли" обаче НЕ е Чарли Шийн.

Излъчването на сериала "Двама мъже и половина" започва през септември 2003 г. Поредицата е приспособена за Чарли Шийн и имиджа му на лошо момче в реалния живот. През 2011 г., след осем сезона в ролята на Чарли Харпър, Шийн е уволнен от шоуто заради поредица от скандални прояви и остър конфликт със създателя му Чък Лори.

Сериалът продължи с появата на нов герой, Уолдън Шмид (Аштън Къчър), а чичо Чарли "беше убит". За финала на "Двама мъже и половина" се завърна актьорът Ангъс Т. Джоунс, който играеше ролята на племенника на чичо Чарли, Джейк, в продължение на десет сезона. В епизодични роли в последния епизод се появят Арнолд Шварценегер, Джон Стамос и Крисчън Слейтър.