Чарли Шийн категорично отрече информациите, че ще прекара следващата една година в специализирана клиника за лечение на алкохолизъм.

Слуховете се появиха веднага след поредната агресивна проява на актьора, по време на която нанесе щети за хиляди долари в тузарския "Плаза" в Ню Йорк, а отделно от това заключи и в банята порнозвездата Капри Андерсън, с която възнамеряваше да "оползотвори" вечерта.

"Ако един човек има една лоша нощ, това съвсем не означава, че има и проблеми с психиатричното си състояние. Изкараха ме алкохолик със сериозни душевни проблеми, при условие, че подобни неща се случват на абсолютно всеки. Да, съгласен съм, че не бях приятна гледка, но чак пък да съм луд?!", саркастично коментира той.

На молбата да коментира евентуалната глоба, която ще отнесе (150 000 долара по непотвърдена информация), Шийн заяви "Като имаш сериозни изисквания, трябва да си готов и за сериозни загуби".

За финал той зарадва феновете на хитовата сага "Двама мъже и половина" (Two and A Half Men), разкривайки че снимките продължават по график и всичко върви в правилната посока.