На изненадваща, но изключително интересна среща станаха свидетели зрителите на бейзболния мач на Los Angeles Dodgers, научи Tialoto.

Аштън Кътчър и Чарли Шийн застанаха очи в очи, след като години наред си отправяха публично нападки единствено чрез медиите.

Именно поради тази причина всички затаиха дъх в очакване да видят какво ще се случи след като двамата се срещнат на живо и най-важното - ще има ли физическа схватка между тях.

За нещастие на едни и за радост на други Аштън и Чарли решиха да демонстрират уважение един към друг и дори с усмивка се поздравиха, докато се здрависваха. Този момент веднага беше уловен в куп папарашки кадри и най-вероятно именно присъствието на толкова хора, а и на фотографите, стана причината за подобна радушна среща.

На мача Чарли беше придружен от група приятели, които веднага бяха представени на по-младия му колега, докато Аштън се появи единствено в компанията на бременната си съпруга Мила.



До враждата между двамата се стигна след като Шийн беше уволнен от сериала "Двама мъже и половина" и неговото място зае Кътчър. Въпреки че не по-младият му колега бе причината за неговото отстраняване, Чарли използваше всеки за да захапе него и сценаристите с това, че образът му е сринал хитовата поредица.

Аштън, от своя страна, също не му остана длъжен и с охота му тегли няколко майни от ТВ ефира по време на интервюта.

Снимки: Getty