Холивудският елит трябваше да избира между няколко бляскави партита след церемонията по връчването на наградите "Оскар".

Чарли Шийн, който неотдавна призна, че е ХИВ позитивен, се появи на тържеството на фондацията на Елтън Джон, която се бори със СПИН, и позира за снимки с фенове.

Там бяха още Марая Кери, Мелани Грифит, Стивън Тайлър, а организаторите събраха 6,2 млн. долара за изследване на болестта.

Годишното парти на "Венити феър" се състоя в Бевърли хилс. Носителката на "Оскар" Алисия Викандер отново облече рокля на Louis Vuitton.

Миранда Кер се появи в ослепителна червена рокля на Kaufmanfranco, а Даян Крюгер стъписа с необичайно прозрачна рокля на Reem Acra. Хайди Клум, която беше сред най-зле облечените на Оскарите, се поправи с Atelier Versace.

Нина Добрев сияеше в ефирна рокля на Elie Saab, Тейлър Суифт заложи на Alexandre Vauthier Couture, Джесика Алба бе в тоалет на Roberto Cavalli, а Кери Уошингтън - в Atelier Versace.

Гуен Стефани пък пристигна в странна прозрачна червена рокля на Yannia Couture. На партито бяха и тенис звездите Серина Уилямс и Мария Шарапова.

За много от ВИП-овете първи избор обаче бе "Балът на губернатора" - официалното парти, което се провежда етаж над залата, в която е церемонията на Оскарите. Те похапнаха минибургери, пушена сьомга, картофи с хайвер, пай с пилешко, суши.