Екшън феновете нямат търпение да видят любимката си в новата лента на Дейвид Литч „Атомната блондинка“, пишв Cosmopolitan.

Главната роля в шпионската история с работно заглавие „Най-студеният град“ е поверена на чаровницата, южноафриканската актриса Чарлийз Терон, която е и съпродуцент на лентата.

Разбира се, публиката беше заинтригувана от секс сцената, в която Терон участва заедно с екзотичното бижу на новото кино София Бутела.



Попитана за любовните им отношения на екрана, Чарлийз отговори:

„Да играя със София (посредата) беше удоволствие и изключително лесно занимание. Защото двете сме танцьорки, репетирали сме тези сцени много малко. Снимките с нея бяха като детска игра, защото двете мислим еднакво.“



Терон разказа, че секс сцената с Бутела е снимана само 45 минути, и че подобни кадри ѝ е много по-трудно да снима с мъже.

„И времето за подготовка е повече, когато съм до гол мъж“ – признава актрисата.

Въпреки че ѝ се налага да репетира по-дълго, Чарлийз все пак обича да участва в секс сцени и със силния пол.

„Любовните сцени с тях са нещо друго, но ако трябва да съм честна, но ми харесва да играя и с едните, и с другите.“

Чарлийз има вече опит в любовни сцени с жени с „Глава в облаците“ и „Чудовище“.

В основата на сценария на Кърт Джонстад за „Атомната блондинка“ е графичният роман The Coldest City („Най-студеният град“), публикуван през 2012 г., на американския писател, автор на комикси, видеоигри и музикант Антъни Джонстън. Илюстрациите в романа са от английския комикс-график, живеещ в Бразилия – Сам Харт. Сюжетът е поставен през 1989 година в Германия, малко преди срутването на Берлинската стена.



Освен секс сцени, в лентата има и много екшън. За това свидетелства и откровението на русокосото „чудовище“, че по време на снимките е счупила два зъба.

Премиерата на „Атомната блондинка“ в САЩ е на 28 юли 2017 г.