Прелестната Чарлийз Терон обясни любовта си към марихуаната. Актрисата призна, че е пушела трева в миналото си и днес пак би го направила.

Признанието й дойде точно преди премиерата на филма "Гринго". По този повод Чарлийз каза, че й е било много неприятно да играе ролята на груба жена, която обижда хората. „Не мога да си представя дори, че това някога може да излезе от устата ми“, каза тя за своя филмов образ. „Имах желанието постоянно да се извинявам“.

Една от темите във филма е марихуаната. Терон признава, че редовно е пушела трева. „Пушех умерено марихуана в продължение на много години. Казвам това открито, защото наистина не ме интересува дали ще ме осъдят. Искам да опитам отново и мога да го контролирам. Страдам от безсъние и затова искам да опитам отново. Това е по-доброто решение, отколкото да пия лекарства за сън. Всъщност, когато имам възможността да опитам отново, ще го направя с майка ми. Тя не спи както трябва“, подчертава актрисата. Терон споделя, че актьорството я прави щастлива.